L’equip

jesus-lancis-uji-web

Jesús Lancis

Vicerector d' Investigació i Doctorat

Doctor en Física per la Universitat de València. Es va incorporar en la Universitat Jaume I en el moment de la seua creació en 1991, on és catedràtic d’Òptica en el Departament de Física des de 2009.

Espaitec-David-Cabedo-043

J. David Cabedo

Director Acadèmic

Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat de València i doctor en Administració i Direcció d’Empreses per la Universitat Jaume I de Castelló.

David Cabedo
Espaitec-Juan-Antonio-Bertolin-039

Juan Antonio Bertolín

Director de Gestió

Llicenciat en Ciències Físiques per la Universitat de València, màster en Direcció General per la UOC i màster en Gestió i Promoció del Desenvolupament Local per la UJI.

jabertolin
Espaitec-Paco-Negre-008

Paco Negre

Assessor Tècnic

Doctor en Químiques per la Universitat de València i professor titular d’Enginyeria Química de la UJI, en excedència. Màster PADE / IESE Business School de la Universitat de Navarra.

paco.negre
Espaitec-Feli-Pavia-027

Feli Pavía

Tècnica d'Administració

Enginyera tècnica en Informàtica de Gestió per la Universitat Politècnica de València.

Espaitec-Esther-Ramo-015

Esther Ramo

Tècnica de Comunicació

Llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques per la Universitat Jaume I, Curs Superior de Project Management per la FUE-UJI i Curs de Màrqueting Digital per Fundació UNED.

esther.espaitec
Alicia_Pallares_Ajustada

Alicia Pallarés

Tècnica de Projectes

Llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses per la Universitat Jaume I, màster en Direcció Professional de Recursos Humans per la UJI i màster en Gestió Financera i Borsa per EFEM.

alicia.pallares
WEB FINANCIADA POR: