Destacats Destacats Slider Notícies

Desdejuni Espaitec. Com (de debò) implementar estratègies: la direcció de projectes

ag. 02, 2018 Espaitec

Sabies que les empreses que utilitzen de forma general la direcció de projectes per a aconseguir els seus objectius tenen una taxa d’èxit d’un 92% enfront d’un 32% d’aquelles que no ho fan? I que les empreses que utilitzen metodologies PMI malgasten molt menys diners en projectes fallits 1,4% enfront d’un 29,1%?

El dijous 13 de setembre organitzem un nou desdejuni empresarial Espaitec en el qual conèixer els aspectes bàsics relacionats amb la direcció de projectes i les seues metodologies com a eines claus per a implementar estratègies empresarials. Comptarem amb la visita de Miguel Femenia Cholbi, President del Capítol de València del Project Management Institute (PMI). L’assistència és gratuïta prèvia inscripció en aquest formulari.

Aquest esdeveniment exclusiu per a les empreses Espaitec i Club Empreses Castelló Global Program té com a principals objectius:

  • Donar a conèixer la disciplina de l’adreça de projectes i els seus beneficis
  • Presentar el Project Management Institute i les seues aportacions a través del Capítol de València del PMI
  • Donar a conèixer una noció bàsica de la metodologia a start-ups i PIMES vinculades a l’ecosistema Espaitec

Després del desdejuni informatiu les empreses interessades podran utilitzar els serveis de el “Consultori itinerant en Espaitec” en aquesta ocasió centrats en metodologies de gestió de projectes. Si teniu algun dubte concret o necessiteu consell per a gestionar la direcció d’algun dels vostres projectes, podeu sol·licitar una reunió de 15 minuts amb PMI València perquè us assessore de forma personalitzada. Per a acordar una reunió heu de contactar amb nosaltres abans del dimarts 11 de setembre en espaitec@espaitec.uji.es o 964 387 385 indicant el tema d’interès. Recordeu que el nombre de reunions està limitat a 4 empreses.

Agenda del desdejuni:

08.30 – 08.45     Arribada empreses, cafè i presentacions qui és qui.

08.45 – 09.30      Xarra “Com (de debò) implementar estratègies: la direcció de projectes.”

09.30 – 10.30      Consultori itinerant en Espaitec, pregunta-li a PMI València.

Sobre el ponent i el PMI

Miguel Femenia Cholbi,  President del Capítol de València del Project Management Institute (PMI). Miguel és Enginyer en Informàtica per la Universitat Politècnica de València, en l’especialitat de sistemes físics; especialista universitari en consultoria d’empreses per la UNED i PDD, Programa de Desenvolupament Directiu per la IESE Business School de la Universitat de Navarra. Entre la seua experiència laboral en gestió de projectes, destaca el seu càrrec com Manager de Projectes Cross, en Vodafone Espanya on ha liderat a un equip de caps de projecte que dirigeixen els projectes Cross funcional de la companyia.

El Project Management Institute és la principal organització mundial dedicada a la direcció de projectes. Fundada en 1969 a EUA, en l’actualitat compta amb prop de 480.000 membres a tot el món. El seu objectiu principal és establir estàndards de direcció de projectes, organitzar seminaris i programes educatius i administrar la certificació de professional.

Amb aquesta acció continuem amb el cicle de xarrades, tallers i seminaris mensuals organitzats per Espaitec per a millorar les habilitats empresarials i fomentar el networking. Aquestes accions compten amb el suport de la Consellería d’Educació, Innovació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana.