Destacats Destacats Slider Notícies

L’UJI promou l’emprenedoria social i tecnològica en la segona edició de l’UJI Emprèn OnSocial

set. 17, 2018 Espaitec

Els millors projectes podran optar a dues ajudes de 10.000 € per a crear l’empresa

Els vicerectorats d’Investigació i Transferència i d’Estudiantat i Compromís Social de la Universitat Jaume I han presentat dilluns 17 de setembre de 2018  la segona edició de «UJI Emprèn OnSocial», programa que té com a objectiu promoure l’emprenedoria social i tecnològic entre comunitat universitària. Per a açò, s’oferiran sessions de formació i mentorización de projectes durant el curs acadèmic 2018-2019. Les places per a la participar estan limitades a 25  i els dos projectes guanyadors podran optar 10.000 €  en ajudes per a crear l’empresa.

Coordinat per Espaitec i la Càtedra Increa, amb la col·laboració de SECOT Castelló, el programa cerca idees susceptibles de convertir-se en empreses amb impacte social, tecnològic o mediambiental que ajuden a transformar la societat en la qual vivim. Les persones interessades a participar poden presentar-se abans del 7 d’octubre a través de la plataforma del programa http://espaitec.uji.es/onsocial de dues formes: presentant una solució a un dels reptes existents o presentant un repte identificat i una idea per a solucionar-ho.

Entre les principals novetats d’aquesta edició cal destacar canvis en la fase de formació. Les propostes de projectes que vinguen d’equips amb experiència en algun programa previ d’emprenedoria començaran el programa directament en la segona fase, quedant la primera reservada únicament a aquells projectes que no hagen rebut formació prèvia en l’àmbit de de l’emprenedoria. La segona fase tindrà un caire informatiu, mentre que la tercera i quarta fase estaran orientades a treballar individualment els projectes.

El programa es dirigeix a tota la comunitat universitària, entenent-la com a alumnat UJI, Alumni SAUJI amb 5 anys màxim d’antiguitat; personal docent i investigador; personal d’administració i serveis; i persones emprenedores que hagen participat en la primera edició.  Per a la selecció de projectes es consideraran factors com el grau d’innovació del projecte, el seu caràcter social i especialment, el compromís potencial de treball en el projecte per part de l’equip promotor.

Més informació del programa: http://www.espaitec.uji.es/onsocial

Vídeo testimoniatges primera edició: https://youtu.be/qEwQiiTgzI4