PROJECTES

Portem des de 2007 apostant perquè el coneixement generat a la Universitat Jaume I impacte en la societat i economia castellonenca, recolzant la creació i creixement d’empreses de base tecnològica i injectant d’innovació al teixit empresarial de la província.

En definitiva, prop de 10 anys d’activitat en què hem treballat en multitud de projectes. Us deixem informació dels més rellevants i d’aquells en execució.

Recordeu que si teniu algun projecte en ment, podem ajudar-vos tant per a buscar socis com en la direcció de la iniciativa. Només heu de contactar amb nosaltres en espaitec@espaitec.uji.es

 

Árbolc placas solares eLivingLabs espaitec

Projecte Interreg iERR de suport a joves emprenedors

El IEER és un projecte finançat per la UE que reuneix a 11 regions d’Europa perquè intercanvien experiències amb la finalitat de definir eines per a generar un ecosistema emprenedor innovador destinat a joves emprenedors.

Projecte UNaLab

Projecte realitzat en col·laboració amb l’Ajuntament de Castelló que té com a objectiu fomentar el desenvolupament d’un marc de referència europeu per a oferir solucions urbanes basades en la naturalesa.

On Social PARTEC

On Social PARTEC naix amb l’objectiu d’entendre les necessitats de l’entorn del emprendimiento amb impacte social.

Castelló Global Program

Programa per al creixement i l’acceleració d’empreses de la província de Castelló. Dirigit a emprenedors i empresaris que tinguen experiència en desplegament de negoci i potencial de creixement.

e’LivingLab

Iniciativa centrada en l’usuari/ciutadà per a enfortir el desenvolupament de la innovació oberta i cooperativa entre tots els agents socioeconòmics de la província de Castelló.

Programa Climate KIC Accelerator

Aquest és el major programa d’acceleració d’empreses d’energies netes (Clean Tech) de la Unió Europea on espaitec participa com a mentor de diverses iniciatives empresarials.

Projecte europeu MIND (Marketing, Internationalization & Development)

El projecte Europeu Erasmus + M.I.N.D (Màrqueting, Internationalization and Development) inicia al novembre de 2015 amb l’objectiu de reduir la distància de les PIMES en la competència en mercats internacionals.

Projecte europeu NetMIB

El projecte europeu NetMIB (Network of multidisciplinary ideation and business model generation) pretén desenvolupar un marc de treball sobre la generació d’idees i models de negoci en fases d’incubació que serà dut a terme per les High Education Institutions (HEI): Universitats membres del consorci utilitzant una metodologia unificada basada en aprenentatge formal i informal.

WEB FINANCIADA POR: