Destacats Destacats Slider Notícies

Lego Serious Play arriba a Espaitec per a ensenyar noves tècniques de gestió del temps.

abr. 09, 2018 Espaitec

El taller “El senyor del temps” tindrà lloc el dijous 19 d’abril en Espaitec i es dirigeix a tot el teixit empresarial de Castelló interessat a incrementar la productivitat.

La gestió del temps en equips de treball és crucial per a millorar la productivitat de les empreses i la felicitat dels treballadors. En un model laboral on les hores de treball augmenten i la productivitat disminueix, existeix gran conscienciació sobre la necessitat d’abordar aquesta problemàtica, formant a empresaris i emprenedors en tècniques i metodologies amb les quals aprendre noves formes de gestionar el temps a nivell professional i personal.

Per a abordar aquesta temàtica, en Espaitec organitzem el dijous 19 d’abril a la vesprada el taller “El senyor del temps amb Lego Serious Play”, una acció de formació dirigida a emprenedors i empresaris de Castelló interessats a incrementar fins a un 30% la seua productivitat. Un taller on aprendre a donar els passos necessaris per a disposar de més temps i de més qualitat en la vida personal, alhora que viure amb menys estrès i avançar cap a la consecució dels objectius fixats.

La inscripció al taller és gratuïta per a les empreses instal·lades i vinculades al parc científic i antics alumnes del Club de Empresas Castellón Global Program. El taller té un preu de 20€ per a tots aquells assistents sense vinculació a Espaitec, les places són limitades i és necessari realitzar la inscripció abans del dimecres 18 d’abril a través del següent formulari d’inscripció.

Les tècniques utilitzades en els tallers de LEGO® SERIOUS PLAY® es basen en processos de formació i transformació estratègica profundament vivencials. S’utilitzen tècniques per a facilitar la reflexió, la comunicació i la resolució de problemes mentre es juga de forma constructiva, educativa, creativa i imaginativa. Es tracta d’una metodologia desenvolupada, documentada i assajada però alhora molt flexible i adaptable que és utilitzada per empreses capdavanteres com Google, NASA, Coca-cola; Microsoft o Orange. La sessió estarà impartida per Laura Fidalgo, sòcia fundadora de Concierta, empresa especialitzada a transformar organitzacions, equips i persones a través de la innovació.

Amb aquesta acció de formació el parc científic de Castelló dóna continuïtat a un cicle de xarrades, tallers i seminaris mensuals organitzats per Espaitec per a millorar les habilitats empresarials i fomentar el networking. Les sessions obertes a tota la societat castellonenca i teixit empresarial provincial compten amb el finançament de la Consellería d’Educació, Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana.

VULL INSCRIURE’M