Destacats Destacats Slider Empresas Espaitec Notícies

La fintech TheLogicValue instal·lada en Espaitec ha estat seleccionada per a participar en el programa “Entorno Pre-Mercado” per a impulsar la seua eixida a borsa

febr. 04, 2018 Espaitec

La startup de Castelló TheLogicValue participarà el 6 de febrer en Borsa de Madrid en una jornada presentació que reunirà a les empreses seleccionades per al programa “Entorno Pre-mercado” amb els principals agents de l’ecosistema inversor en l’àmbit de les PIMES tecnològiques.

Aquest programa posa a la disposició de les startups un espai formatiu i d’entrenament que facilita els coneixements necessaris per a accedir a diferents vies de finançament, entre elles l’accés als mercats de valors. Segons ha explicat Lorenzo García, director general de TheLogicValue , «Per a nosaltres formar part de “Entorno Pre-mercado” suposa fer un pas més en el camí i anem a aprofitar al màxim aquest nou escenari que se’ns planteja».

Grupo Bolsas Mercados Españoles (BME) ha desenvolupat aquest programa que té com a objectiu donar solució a un dels majors problemes als que diàriament s’enfronten les startups, el finançament. Aquesta iniciativa va sorgir al novembre de 2016 amb la finalitat de facilitar l’accés de les startups als mercats de capitals i facilitar-los la cerca de nous inversors.

Aquest projecte es llança junt a l’associació Big Ban Angels, perquè les startups puguen accedir a nous inversors i coneguen el funcionament del mercat borsari, potenciant l’accés a la inversió privada. La missió de BME consisteix a ser el referent dels mercats i sistemes financers a Espanya cercant la qualitat de servei i la innovació en els seus mercats i serveis.

TheLogicValue analitza companyies cotitzades, fons d’inversió i renda fixa en una única solució de gestió integrada amb reporting normatiu. És a dir, una solució tecnològica que facilita el procés de valoració d’empreses per a inversors i assessors financers amb l’objectiu d’incrementar la transparència de la companyia enfront de potencials clients i inversors.

Entre les empreses de Espaitec, destacar que Soluciones Cuatroochenta va ser seleccionada per a la primera edició del programa. La seua participació en Entorno Pre-mercado ha servit per a posar les bases per a optar a eixir al mercat borsari, modificant el sistema i l’estructura de l’empresa per a fer-ho més transparent i confiable.