Hemeroteca Notícies

Espaitec fomenta l’emprenedoria innovadora entre la comunitat universitària

juny 25, 2018 Espaitec

L’objectiu d’aquesta acció de formació és ajudar a madurar idees emprenedores per a reflexionar conjuntament el seu enfocament cap al mercat.

Espaitec en col·laboració amb l’Oficina de Cooperació en Investigació i Desenvolupament Tecnològic (OCIT) i Alumni SAUJI llança una nova edició del Bootcamp Launchpad Start UJI. Dues intenses i pràctiques sessions de formació gratuïtes dirigides a tota la comunitat universitària interessada a emprendre o bé, validar una idea de negoci. Impartit per Paco Negre, el primer bootcamp de l’any tindrà lloc els dies 10, 11 i 12 de juliol en les instal·lacions de l’edifici Espaitec 1.

En dues sessions de treball els dies 10 i 11 de juliol en horari de 09.00 a 14.00 hores els assistents treballaran conceptes com a segmentació de clients, grandària de mercat, proposta de valor, avantatge competitiu, alguns conceptes clau sobre finances, així com lideratge i gestió d’equips amb l’objectiu de començar a transformar les seues idees en projectes empresarials innovadors o, com a mínim, reflexionar sobre el concepte inicial per a adaptar-ho a les necessitats del mercat. També s’aprofundirà en les noves metodologies per a la creació d’empreses innovadores d’una manera pràctica i interactiva que fomenta l’intercanvi d’experiències entre professionals de diferents àrees de coneixement. Després dels mòduls de formació, la sessió del dijous 12 de juliol se centrarà a aprendre a realitzar una presentació del projecte empresarial o idea de negoci en públic, treballant així competències relacionades amb comunicació.

La participació és gratuïta però es requereix inscripció prèvia en un formulari online on els interessats hauran d’explicar breument el seu projecte. Les inscripcions podran realitzar-se fins al divendres 6 de juliol. Per cada projecte o idea poden haver-hi un o dos participants i se seleccionaran un màxim de 9 idees.

Aquesta acció de divulgació de l’emprenedoria està recolzada per la Consellería d’Educació, Innovació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb l’objectiu de fomentar la creació d’empreses innovadores sorgides de la comunitat universitària. Una acció que respon a la tercera missió de la universitat relacionada amb la transferència de coneixement.

Accedeix a l’agenda de la jornada

Accedeix al formulari d’inscripció