Entorn UJI

Entorn UJI

Instal·lat dins del campus del Riu Secament i directament vinculat a la Universitat Jaume I, espaitec ofereix un entorn únic a la província per a acostar el coneixement generat en la Universitat al teixit empresarial castellonenc. Formar part d’espaitec és formar part d’un món ple de facilitats i comoditats, no sols per a emprendre i innovar, sinó per a fer el dia a dia de les empreses i els seus treballadors més fàcil, tant en l’aspecte professional com en el personal.

En l’àmbit professional, estaràs envoltat de 14.000 estudiants universitaris plens de talent i ganes de créixer professionalment, podràs col·laborar amb grups d’investigació d’excel·lència en diferents àrees de coneixement, utilitzar gran part dels serveis i instal·lacions de l’UJI i ser part activa de tot el que succeïsca en el campus. En l’aspecte personal, podràs beneficiar-te de descomptes en les instal·lacions esportives, botigues i serveis de l’àgora universitària; optar a serveis de guarderia i escola d’estiu per a xiquets; seguir vinculat a l’entorn acadèmic i beneficiar-te de descomptes en la formació impartida per la Fundació Universidad-Empresa. En definitiva, tindràs tot tipus de comoditats perquè el teu dia a dia en el treball, siga tota una experiència plena de facilitats.

Presentem alguns dels serveis i instal·lacions de l’UJI que podràs utilitzar per ser empresa vinculada a espaitec:

Col·laboració amb grups d’investigació UJI. Acostem la investigació desplegada per l’empresa a diferents línies d’investigació desenrotllades a l’UJI i resta d’universitats d’abast nacional i internacional.


Servei d’Esports UJI. Accés a totes les instal·lacions esportives (piscina, pista d’atletisme, zona de raquetes, zona de màquines…) i activitats amb monitors (pilates, ioga, aeròbic, GAP…). Amb descompte per ser empresa física d’espaitec.

Àgora UJI. Podràs beneficiar-te dels descomptes que les botigues de l’àgora universitària ofereixen al personal vinculat a l’UJI en comerços com ara l’òptica, la clínica dental o serveis d’impremta digital.

L’escoleta de l’UJI. Si tens fills i filles, l’escoleta de l’UJI al costat de les nostres instal·lacions ofereix serveis de guarderia i escoletes de Nadal i estiu, facilitant la conciliació entre treball i família i només a un minut del despatx.

Restaurants i zones de vending. Si el teu no és portar el menjar de casa, l’UJI disposa d’unes quantes cantines universitàries amb menús econòmics, restaurant amb menú diari i diversos espais de vending. La residència d’estudiants, a un minut d’espaitec 1 i espaitec 2, ofereix menús diaris molt assequibles.

Serveis d’allotjament. Tant si organitzes un esdeveniment, com si tens visites comercials o aculls treballadors internacionals temporalment, podràs utilitzar la residència d’estudiants del campus del Riu Sec o beneficiar-te dels descomptes que l’UJI té amb alguns hotels de la ciutat.

WEB FINANCIADA POR: