Mapa de Capacidades

Capacidades:

Tecnologías:

Sectores:

Target:

Empresas Espaitec

4TIC

Tramitació i gestió d’expedients, serveis de firma digital avançada, gestió documental, app per a mòbils, desenvolupament àgil, consultoria i formació.
Empresas Espaitec

Actualmed

Sistemes radiològics d’última generació. Proporcionem solucions òptimes amb la utilització de tecnologia basada en programari lliure i maquinari Apple per a obtenir resultats sorprenents.
Empresas Espaitec

Actualweb

Solucions informàtiques a empreses i particulars. Ofereixen serveis d’internet: disseny de pàgines web, registre de noms de domini, allotjament web, posicionament, botigues virtuals. Aplicacions a mida i gestió de servidors.
Empresas Espaitec

AticSoft

Som una companyia de desenvolupament en núvol amb experiència en sistemes orientats a màrqueting en línia, mitjans socials i ERP verticals.
Empresas Espaitec

Biotica

Som una empresa innovadora de base tecnològica (EIBT), que desenvolupa tècniques ràpides per a la detecció i quantificació microbiològiques, basades en la combinació de molècules de reconeixement amb nanomaterials avançats.
Empresas Espaitec

Blue Plasma Power

Blue Plasma Power ha desenvolupat una tecnologia amb dues formes o processos de valorització de residus orgànics que permet, amb menor inversió, duplicar en eficiència a les tecnologies convencionals més modernes i actua com a embornal de diòxid de carboni (CO2).
Empresas Espaitec

Cidet

Anàlisi i desenvolupament d’entorns, eines i continguts educatius aplicables en contexts d’aprenentatge formal, no formal i informal, en requisits específics, mitjançant solucions mediades per la tecnologia, les xarxes i les persones.
Empresas Espaitec

Cocinaremociones

Agència de comunicació i publicitat digital, que forma part de les empreses per actualitzar, desenvolupar i gestionar eines de màrqueting online, principalment per al sector de l'alimentació, hostaleria i turisme.
Empresas Espaitec

E-Force Spain

10 anys d’experiència connectant la informació interna amb les dades del món exterior. Creem plataformes en línia que permeten connectar amb clients i proveïdors, amb noves opcions i possibilitats.
Empresas Espaitec

HackersCS

Associació sense ànim de lucre, formada per estudiants i aficionats a la informàtica, el programari lliure i l’electrònica. Estem impulsant el projecte d’organitzar un hackerspace: un espai en el món real, on reunir-nos per a poder desenvolupar les idees personals i aquelles que sorgisquen entre els membres, en un ambient de comunitat i suport.
Empresas Espaitec

Heligràfics

Empresa especialitzada en la captació i tractament de cartografia digital. Desenvolupament de programari per a la representació en temps real de terrenys, control de flotes i gestió d’emergències.
Empresas Espaitec

Micromax Studio

Solucions de comerç electrònic, màrqueting en línia, plataformes SMS i desenvolupament de projectes en línia amb enfocament B2C.
Empresas Espaitec

Outcomes'10

Outcomes’10 és una consultora científica especialitzada en investigació de resultats en salut i en farmacoeconomia, ubicada en l’Espaitec de la Universitat Jaume I de Castelló de la Plana.
Empresas Espaitec

Paynopain

Plataforma tecnològica de solucions de pagament l’atractiu principal del qual és el pagament mitjançant telèfons mòbils en un entorn totalment segur.
Empresas Espaitec

Secot

Associació sense ànim de lucre formada per executius jubilats que de forma voluntària i altruista ofereixen la seua experiència i coneixements en gestió empresarial. Assessoren diversos col·lectius i persones que no poden accedir a una assessoria comercial, com ara els joves emprenedors, les pimes i ONG amb recursos econòmics escassos.
Empresas Espaitec

Sofistic

Jove empresa de base tecnològica, líder en firma electrònica, que ofereix serveis de consultoria, auditoria, peritatge i assessorament en seguretat i protecció de la informació així com desenvolupament de programari amb la seguretat informàtica com a principal característica del servei.
Empresas Espaitec

Trading by Machine

Som una startup fintech cercant una nova forma de codificar i gestionar les estratègies de trading acostant els aspectes tècnics més complexos al món del trading retail.
Empresas Espaitec

UJI electric Racing Team

UJI Electric Racing Team naix gràcies a la iniciativa d’un grup d’alumnat de la Universitat Jaume I de participar en la competició MotoStudent en la qual participa estudiantat universitari de tot el món.
Empresas Espaitec

UJI Motorsport

Mitjançant el projecte de Formula Student, l’associació UJI Motorsport Research pretén promoure l’excel·lència en l’enginyeria dins de la Universitat Jaume I.
Empresas Espaitec

Walhalla

Centre ecoeficient de serveis per al mercat TIC de molt altes prestacions guardonat amb certificat TIER IV per les seues màximes prestacions i condicions de seguretat.
Empresas Espaitec

Zeus -Smart Visual Data

Empresa de serveis orientada a traure el màxim potencial online de les empreses. Disseny Web, Desenvolupament d'Aplicacions Mòbils, Màrqueting Digital i Analítica Web.
Empresas Espaitec

Ceteck

Ceteck és una enginyeria multidisplicinar amb prop de 10 anys d’experiència i productes consolidats en el mercat. La seua especialitat és la intel·ligència artificial aplicada a la indústria i al desenvolupament ultraràpid d’aplicacions.
Empresas Espaitec

Continuum Security

Proveïm solucions per a seguretat en aplicacions que s'integren amb els processos de desenvolupament. Introduint la seguretat des del principi i permetent l'execució de proves de manera continuada.
Empresas Espaitec

Dualium Management

Som el vostre director financer a temps parcial. Especialistes en empreses en fase de creixement i format per un equip de professionals amb dilatada experiència en l’àmbit financer, direcció, gestió d’empreses i consultoria de negoci.
Empresas Espaitec

Econectia

Operador de telecomunicacions que ofereix accés a internet banda ampla amb xarxa i infraestructura pròpia sense necessitat de cablejat telefònic. Solucions Wi-Fi per a grans esdeveniments (festivals, fires, congressos), Wi-Fi industrial i telefonia VoIP.
Empresas Espaitec

Entropy Factory

Som una plataforma socioeconòmica que mitjançant les eines que la componen i la innovació tecnològica, gestiona els recursos naturals, logístics, les zones urbanes, zones agrícoles, crèdit, divisa i mercat dels agregats a la plataforma.
Empresas Espaitec

Equality Momentum

Disseny de formació i dinamització de tallers en matèria d’igualtat d’oportunitats, eines d’auditoria i avaluació i assessorament per al disseny de projectes d’investigació que incloguen la perspectiva de gènere.
Empresas Espaitec

Gamesonomy

Empresa de base tecnològica dedicada al disseny, desenvolupament i publicació de videojocs i aplicacions per a dispositius mòbils.
Empresas Espaitec

Grupo Repol

Fabricació, transformació i recuperació de plàstics, en especial poliamida, polipropilè i altres plàstics tècnics com ara PC, ABS, PBT, PC/ABS, POM i PPS.
Empresas Espaitec

Inoiberica

Enginyeria de l’oci que ha desenvolupat una tecnologia innovadora per a controlar i gestionar un nou tipus d’instal·lacions d’entreteniment: els laberints dinàmics i interactius. Un nou model d’atracció que revolucionarà el sector dels parcs temàtics i, en general, tot tipus d’instal·lacions dissenyada per a la diversió en grup.
Empresas Espaitec

IoTsens

IoTsens proporciona solucions escalables i interoperables basades en la Internet de les coses, amb la finalitat de recol·lectar e intercanviar dades que connecten el món físic amb els sistemes basats en ordinadors, resultant en una millora de la seva eficiència, exactitud i benefici econòmic.
Empresas Espaitec

Kerajet

Oferim al fabricant industrial la tecnologia més avançada d’injecció digital per a la impressió i decoració sobre diverses superfícies per a satisfer les demandes més exigents de qualitat. Apostem per la innovació contínua i en la persecució del lideratge tecnològic mundial per a oferir les solucions de més alt nivell de prestacions.
Empresas Espaitec

Neteck

L’operador enegistrat de la CMT ofereix serveis de telecomunicacions, accés a internet i telefonia IP, sense permanència ni necessitat de quotes fixes a preus competitius.
Empresas Espaitec

Nostra Akiwifi

Suport a WISPs tant a nivell formació, enginyeria, servei d’assistència tècnica, majorista de maquinari, com a gestió integral del projecte a través de la fórmula de franquiciat de la nostra marca Akiwifi. Oferim internet de qualitat en zones rurals i urbanes.
Empresas Espaitec

Pinchaaquí.es

Pinchaaquí.es és una consultoria de màrqueting en línia que naix de la mà de gent amb una dilatada experiència dins de l’àrea del màrqueting, la comunicació, les xarxes socials, la gestió comercial i les noves tecnologies.
Empresas Espaitec

Solar Pigment S.L

Formació i assessorament en la utilització de pigments per a climatització i aplicacions fotocatalíticas: COOL PIGMENTS© de SP per a refrigeració i higienización de l'aire, ABSORBIR PIGMENTS© de SP d'alta absorció solar per a col·lectors, SMART PIGMENTS© de SP d'efecte termòstat i intumescente per a interiors.
Empresas Espaitec

Spachem

Formulació i venda de fertilitzants i fitosanitaris d’alta gamma distribuïts en més de 50 països.
Empresas Espaitec

UBE

Des de 1992 la filial d’UBE Industries, Ltd per a Europa i Hispanoamèrica. Les seues activitats inclouen la investigació, fabricació i comercialització de materials per a polímers, fertilitzants, química fina, poliamides per a envasos i embalatges d’aliments i per a aplicacions en el sector de l’automoció, així com altres materials i maquinàries especials.

 

Últimas noticiasThis is an Optional Subtitle.

WEB FINANCIADA POR: