El parc

Espaitec és el Parc Científic, Tecnològic i Empresarial de la Universitat Jaume I de Castelló. Un espai innovador format per empreses de base tecnològica, grups d’investigació, associacions i entitats públiques que treballen en diferents sectors econòmics amb l’objectiu de contribuir, de forma quantificada i reconeguda, al desenvolupament socioeconòmic de la província de Castelló i a la diversificació del seu teixit empresarial a través de la innovació.

Després de quasi 10 anys d’activitat, hem creat un entorn de referència a la província de Castelló dirigit a acollir, donar suport, potenciar i fer créixer iniciatives empresarials de caràcter innovador, a més de facilitar la transferència de tecnologia desenvolupada a la Universitat i ser interlocutor reconegut en el camp de la innovació.

En definitiva, un espai de la Universitat Jaume I per a experimentar a través de la innovació; crear noves oportunitats professionals generant empreses de base tecnològica; acostar talents i disciplines; promoure la innovació 360º com a forma de vida i generar riqeusa a través de la transferència de coneixement a la societat.

edificio-espaitec-1-UJI
WEB FINANCIADA POR: