Destacats Destacats Slider Notícies

Desdejunis Espaitec “Consells legals per a no embolicar-la com a empresari”

maig 02, 2018 Espaitec

El dimarts 15 de maig organitzem un nou desdejuni exclusiu per a les empreses Espaitec i Club Empreses Castelló Global Program per a aprofundir una mica més sobre aspectes legals que tot empresari i emprenedor ha de conèixer. En aquesta ocasió la signatura d’advocats Aktion, especialitzada a proporcionar solucions legals a l’ecosistema emprenedor, ens donarà alguns consells legals centrats en contractes de col·laboració empresarial: agència, distribució i uns altres. L’assistència és gratuïta prèvia inscripció en goo.gl/forms/Ex6fJ0HRiCyYdjw12

Després del desdejuni informatiu engegarem un nou servei d’assessorament empresarial denominat “Consultori itinerant Espaitec”, consistent en reunions personalitzades sobre algun tema concret amb professionals experts convidats per Espaitec. El 15 de maig, les empreses interessades podran realitzar consultes legals específiques amb Aktion a través de reunions 15 minuts. Per a acordar una reunió heu de contactar amb nosaltres abans del dimarts 8 de maig en espaitec@espaitec.uji.es o 964 387 385 indicant el tema d’interès, el nombre de reunions està limitat a 4 empreses.

Agenda del desdejuni:

08.30 – 08.45 Arribada empreses, cafè i presentacions qui és qui.

08.45 – 09.30  Xarrada “Consells legals per a no embolicar-la com a empresari (I). Contractes de col·laboració empresarial: agència, distribució i uns altres.”

09.30 – 10.30 Consultori legal itinerant Espaitec, pregunta-li a Aktion

Amb aquesta acció continuem amb el cicle de xarrades, tallers i seminaris mensuals organitzats per Espaitec per a millorar les habilitats empresarials i fomentar el networking. Aquestes accions compten amb el suport de la Consellería d’Educació, Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana.